Contact
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) (ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV. ORTAK)/
Tez adı: İsli Çerkez peynirinin üretim parametrelerinin optimizasyonu
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez adı: Değişik yöntemlerle üretilen Çerkez peynirlerinin biyojen amin içeriklerinin tespiti
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları yoksulluğun son erdirilmesi, çevrenin korunması, iklim krizine karşı önlem alınması, refahın adil paylaşımı ve barışı hedefliyor.
© Copyright 2025 » Sakarya University » BAUM