Dr.Öğr.Üyesi
Hatice SIÇRAMAZ
Unit
Faculty of Engineering
Food Engineering
H-indeks (WoS)
--
Atıf (WoS)
--
H-indeks (Scopus)
--
Atıf (Scopus)
--
H-indeks (Google Scholar)
--
Atıf (Google Scholar)
--

ANAHTAR KELİMELER

yogurt (2)
acid-heat coagulated cheese (1)
alginate (1)
alginate nanoemulsion coating (1)
antibacterial (1)
antioxidant (1)
bioactive (1)
cheese quality (1)
cold-smoking (1)
Cucurbita (1)
encapsulation (1)
health benefits (1)
hydrocolloids (1)
Kasar cheese (1)
Kashar (1)
L (1)
Lactobacillus helveticus (1)
microbeads (1)
microstructure (1)
monocytogenes (1)
myrtle essential oil (1)
nutritional properties (1)
Pasta filata cheese (1)
Pectin (1)
preprocessing (1)
pumpkin (1)
release kinetics (1)
shelf life (1)
SPME-GC-MS (1)
Structural enhancement (1)
Textural changes (1)
turmeric (1)
Ultrasonication (1)
Volatiles (1)
Yogurt (1)

Akademik Görevler

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
2013
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Öğrenim Bilgisi

Doktora
2014 – 2021
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) (ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV. ORTAK)/

Tez adı: İsli Çerkez peynirinin üretim parametrelerinin optimizasyonu

Yüksek Lisans
2012 – 2014
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez adı: Değişik yöntemlerle üretilen Çerkez peynirlerinin biyojen amin içeriklerinin tespiti

Lisans
2003 – 2007
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

BM SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AMAÇLARI

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları yoksulluğun son erdirilmesi, çevrenin korunması, iklim krizine karşı önlem alınması, refahın adil paylaşımı ve barışı hedefliyor.