CURREN : | |||
---|---|---|---|
GDM 101 | Gıda Mühendisliğine Giriş D+U : (2+0), AKTS :3 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 309 | Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 208 | Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı D+U : (2+0), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 203 | Analitik Kimya D+U : (2+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 203 | Analitik Kimya D+U : (2+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | Undergraduate Program (Daytime) | |
MTH 402 | Organik Kirleticiler ve Ölçüm Yöntemleri (sektör Dersi-Tübitak) D+U : (3+0), AKTS :4 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 415 | Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol D+U : (2+1), AKTS :4 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 491 | Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi D+U : (5+10), AKTS :18 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 529 | Enkapsülasyon Teknolojisi D+U : (3+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
GDM 834 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | Undergraduate Program (Daytime) | |
MTH 417 | Fonksiyonel Gıdalar ve Sektörel Uygulamaları (sektör Dersi) D+U : (3+0), AKTS :4 | Undergraduate Program (Daytime) |
Contact
haticesicramaz@sakarya.edu.tr