GÜNCEL DERSLER : | |||
---|---|---|---|
GDM 101 | Gıda Mühendisliğine Giriş D+U : (2+0), AKTS :3 | 1. Öğretim | |
GDM 309 | Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 311 | Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 208 | Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı D+U : (2+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 203 | Analitik Kimya D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 203 | Analitik Kimya D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim |
İletişim
haticesicramaz@sakarya.edu.tr