Loading

Dr.Öğr.Üyesi

Hatice SIÇRAMAZ

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

İletişim

haticesicramaz@sakarya.edu.tr

GÜNCEL DERSLER :
GDM 101 Gıda Mühendisliğine Giriş
D+U : (2+0), AKTS :3
1. Öğretim
GDM 309 Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
D+U : (2+2), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 311 Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi
D+U : (2+2), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 208 Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı
D+U : (2+0), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 310 Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
D+U : (2+2), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 203 Analitik Kimya
D+U : (2+2), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 203 Analitik Kimya
D+U : (2+2), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 401 Gıda Mühendisliği Tasarımı
D+U : (0+2), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
MTH 402 Organik Kirleticiler ve Ölçüm Yöntemleri (sektör Dersi-Tübitak)
D+U : (3+0), AKTS :4
1. Öğretim